30 Aralık 2009 Çarşamba

Travian Birleşik Rapor Kaydetme Resimli Anlatım

Diyelimki elimizde 5 tane saldırı raporu var bunları tek rapor haline nasıl getiriyoruz çok basit hadi başlayalım

1- öncelikle buraya tıklayıp raporu kaydedeceğimiz siteyi açalım

2 - daha sonra kaydetmek istediğimiz ilk raporu acalım ve "ctrl + a" tuşlarına basarak tüm sayfayı seçelim sonra sectiğimiz yeri kopyalayalım (unutmayın sayfanın tamamını kopyalıyoruz)

3 - Şimdi kopladığımız yazıyı resimde gördüğünüz yere yapıştırın ve sonra Raporu Kaydet butonuna basın bu adımdan sonra sizden saldıran ve savunan kişinin ırklarınızı seçmenizi isteyebilir eğer sorarsa cermen galyalı romalı diyerek seçersiniz tamam dediğinizde ilk raporumuz kaydedildi.


4 - Şimdi 2. raporumuzu ilk raporumuza birleşik olarak kaydedelim, ilk raporumuzu yaptığımız gibi 2. raporumuzuda kopyalıyoruz ve az önce kaydettiğimiz rapor sayfasına geliyoruz sonra sayfanın altına iniyoruz aşağıda resimde gördüğünüz işlemleri yaptıktan sonra raporumuzu kaydediyoruz böylece 2 rapor birleşmiş oldu bundan sonra birleştirmek istediğimiz her rapor için aynı adımı uyguluyoruz hepsi bukadar kolay gelsin

Travian Tılsım Nesneleri

Tılsım Nedir, Ne işe yarar?
Tılsım; natar ırkına ait olan özellikleri kullanabilmemizi sağlayan büyülü nesnelerdir. Eğer bu nesnelere (tılsımlara) sahip olursak bu özellikleri kullanabiliriz.

Tılsımlar Kaç Çeşittir?
Tılsımlar küçük ve büyük tılsımlar olarak 2 ye ayrılır. Bu tılsımları ve özelliklerini şöyle sıralayabiliriz.

Küçük Tılsımlar ve Çeşitleri:
Küçük tılsımlar sadece alındığı köye etki yapar ancak büyük tılsımlara oranla daha etkilidir.
alınan tılsımın etkisi tılsımın etkisi üzerindeki orana göre etki yapar (2x hızlı asker: askerler 2 kat hızlı gider, 3x hızlı asker: askerler 3 kat daha hızlı gider)

Mimar: Koçbaşı ve mancınığa karşı yapıları daha dayanıklı yapar.

Daha hızlı askerler: Tüm Askerlerin hızı artar.

Daha iyi casus Casuslar: Daha güçlüdür. Aynı zamanda gelen saldırıdaki asker tiplerini (sayısını değil) görebilirsiniz. askeri üsse girince asker sayısı yazan yerde soru işareti olarak gözükür, eğer saldırıda olmayan bi tür asker varsa asker sayısı yazan yerde sıfır "0" yazar.

Daha az tahıl tüketimi: Askerlerin tahıl tüketimi azalır.

Daha hızlı asker yetiştirme: Askerler daha hızlı üretilir. örneğin 2 dakikada üretilen bir askeriniz bu tılsımın olduğu köyde 1 dakikada üretilir.

Daha büyük depo için inşa planı: Bu inşa planı büyük depo ve ambar kurabilmenizi sağlar. Bu binaların seviyelerinin artırılabilmesi içinde bu inşa planına ihtiyaç duyulur. Depoları kurduktan sonra tılsımı başkasına verirseniz depolarınız yıkılmaz bu tılsımı dönüşümlü olarak kullanalabilirsiniz. Merkez tarlaları 20. seviyeye kadar basabilirsiniz 21. seviyenin bile basılabildiği söyleniyor

Büyük sığınak: Bu tılsımın olduğu köydeki sığınak daha fazla saklama yapar.

Çılgın Tılsım: Bu tılsım yukarıda saydığımız tüm tılsımların özelliklerini gösterir sadece depo tılsımı hariç bunlara ilave olarak kötü özellikleride vardır tabi :) bu saydığımız özelliklerin tam tersi. Bu tılsımı almayı düşünüyorsanız tılsımın degiştiği saatte her gün özelliğinin ne olduğuna bakmak zorundasınız böylece çıkan cezalardan yırtıp sadece faydalı özelliklerine göre hareket edebilirsiniz.

Büyük Tılsımlar ve Çeşitleri :

Büyük tılsımların hepsi bütün köyleri etkileyen tılsımlardır.
alınan tılsımın etkisi tılsımın etkisi üzerindeki orana göre etki yapar (2x hızlı asker: askerler 2 kat hızlı gider, 3x hızlı asker: askerler 3 kat daha hızlı gider)

Eşsiz Tılsımlar alındığında tılsımı sizden almak isteyenler mancnık saldırısında hazine binasını seçemezler yani rastgele mancnık saldırıları yollamaları lazım köydeki hazineyi yıkana kadar daha sonrasında tılsımı kahraman ile alabilirler.

Mimar: Bütün köylerdeki bina ve yapılar daha dayanıklı olur.

Eşsiz mimar: Binalar ve yapılar daha dayanıklı olur.

Daha hızlı askerler: Askerlerin hızı artar.

Eşsiz daha hızlı askerler Askerler: Daha hızlıdır. Bütün köylerdeki askerler böyledir.

Daha iyi casus: Daha fazla güçlenirler.

Eşsiz Casus: Bu tılsım ile casuslar daha güçlü olurlar.

Daha az tahıl tüketimi: Askerler daha az tahıl yerler ve daha çok asker basabilirsiniz.

Eşsiz tahıl tüketimi tahıl tüketimi: Askerler daha az tahıl yerler ve daha çok asker basabilirsiniz.

Daha hızlı asker yetiştirme: Bu tılsım asker üretim süresini düşürür ve kısa zamanda daha çok asker basarsınız.

Eşsiz asker yetiştirme: Bu tılsım asker üretim süresini düşürür ve kısa zamanda daha çok asker basarsınız.

Büyük depo inşa planı: Bundan da 4 tane vardır ve tüm hesabı etkilerler. Büyük depo ve büyük tahıl ambarı kurmak ve seviyelerini arttırmak içindir.

Büyük sığınak tılsımı: sığınakların saklama kapasitesi artar wow zamanı kullanılabilir.

Eşsiz büyük sığınak tılsımı: sığınakların saklama kapasitesi artar wow zamanı kullanılabilir.

Eşsiz şaşkın tılsım: Büyük tılsım olup şaşkın tek tılsımdır. Bu tılsım yukarıda saydığımız tüm tılsımların özelliklerini gösterir sadece depo tılsımı hariç. Bu tılsımda kötü özellikler gösterilmez büyük tılsım olduğu için sürekli faydalı özellikler.

29 Aralık 2009 Salı

Travian Köy Reisleme - Köy Nasıl Reislenir ?

Travianda köy almak (köy reislemek) kültür puanı yeterli olduğunda yapılabilir. Travianda bütün köyler merkez köye bağlıdır ve köylerin bağlılık (vatan sevgileri) %100 dür. Bu kadar bağlı olan bir köyü başka bir oyuncu kendi köyleri arasına katması için senatör/reis/Kabile Reisi ile 4 yada 5 kez saldırı yapılması gerekir.(bu sayı ırklara göre farklılık göstermektedir ayrıca reislenecek köyde büyük festival yapılıp yapılmadığıda önemlidir) Ard arda giren 6 reis ile köy kesinlikle reislenir tabi.

Köyü hangi şartlarda reisleyemeyiz:
Köşk yada saray yıkılmazsa köyün kültür puanı düşmez köyü alamayız "köşk yada saray yıkılamadı" diye bi haber gelir.
Köyü merkez köy yaparlarsa alamayız bu yüzden reis saldırısını belli etmemek gerekir mutlaka reisler mancnıkla yollanmalı saldırıya yıkım havası verilmeli
Temsilcisi yada ortak pc olarak oynadığınız köyü bu işlemleri iptal ettikten sonra 15 gün sonra reisleyebilirsiniz.
Aynı birlikte olduğunuz yada birleşim olan köyleri reisleyemezsiniz bu köyleri reislemek için 1 ila 3 gün arası birleşimler iptal olduktan sonra reisleyebilirsiniz.


Şimdi köy reisleyeceğiz elimizde olması gerekenler bol miktarda reis (not: 4 ve 4.cü saldırıdan sonra köyü alamak isteyen kişinin reisleri girmelidir yoksa köyü önce arkadaşınız alır sizde ondan alırsınız ve köy her reislendiğinde tüm seviyeler 1 seviye düşer ölen reisleri hiç söylemiyorum ufacık köy almış olursunuz ) sizin ve arkadaşlarınızın reisleride olur hepsi sizin olmasada olur, köyün vatan sevgisi yine düsecektir. 1 koy reisleyecem diye bir sürü reis basmanıza gerek yok etrafınızda reislencek koy varsa basın dursun kenarda lazım olur elbet

İkinci olarak bu olayın çok hızlı yapılması reislenecek hesap sahibini süphelendirmemek lazım 1 gece ansızın olabilir mesela ama arkadaşlarınızın reislerini kullanıyosunuz ve adamın görmemesi gibi bir ihtimal yoksa ozaman bunu sanki reis saldırı değilde yıkım saldırısı gibi göstermeniz lazım reisler köye girmeden arkadaş uyanmasın :) bu yüzden her köyüne saldırıya katılan tüm arkadaşlar mancınık fake i atmalılar (reislerde manncınıkla beraber gidicek ki göze batmasın) merkeze yoğun özellikle, rakip "anam köyümü yıkıcaklar" demeli reisleneceği aklına gelmemeli bu şekilde yapılan bir saldırıda köy reislememek mümkün değildir.

Not : Rakibi süphelendirmemek için gözcü yollamadıysanız köyü reislemek için mancınıkları köşk ve saray ı seçerek yollayın bir yer fazladan yıkılır ama temiz iş olur :) Saldırılar saniye farkı ile giriyorsa sadece ilk saldırıya yüklü mancınık koyulması yeterlidir diğerlerine 1 tane mancnık koysanız askerlerin aynı hızda gitmesi için yeterlidir 1 mancınık bişey yıkmaz, alacağınız köyü fazla yıkmayın yani yazıktır :)


Alternatif Durumlar :

Reis sayımız az nasıl nasıl bir yol izlersek köyü alma sansımız artar?

Şimdi reis sayımız az ise aynı reis yada reisleri geri gelince tekrar yollamamız gerekir buda rakibe zaman vermemiz anlamına gelir bu esnada rakipte boş durmayacaktır köyü almamanız için saray yada köşk kuracaktır hatta merkez köyün seviyeleri düşükse merkez bile değiştirebilir bize düşen reisler dönüp tekrar gidene kadar bu duruma engel olmak
Bu organizasyonu yaparken nelere dikkat etmeliyiz:
Rakip köyü merkez yapamasın diye merkez binasını elçiliği sürekli yıkıp saray kurdurmamaya çalısacağız bunun için ilk saldırımızda merkez binası elçilik saray yada köşk ü tamamen yıkıp köy nufusuna bakıp bunu bir yere kaydedeceğiz eğer köyün nufusu artarsa bilinki içeriye bişeyler kuruluyo :) ilk olarak merkez binası kurulur 3. seviyeye gelirse elçilikte kurabilir yani nufus arttıkça mancnıklarımız elçilik ve merkez binasına gidicek köşk yada saray kurulmayacak yani bu sırada reis saldırımızda devam edicek ve köyü alacağız biraz zahmetli olacak tabi sürekli online olmanız gerekecek köyü alana kadar kolay gelsin.

Merkez köy nasıl reislenir ?

Normal şartlarda merkez köy reislenmez ancak burda anlatmak istediğim şudur eğer birinin merkezini reislemeye niyet ettiyseniz ufak ve tecrübesis bir oyuncudur 2. köyü varsa bu köyü merkezine oranla çok ufaktır şimdi burda olaya biraz yaramazlık karıştırmak gerekir

1.si bu tecrübesis oyuncuya akıl vericek biri (bu biri sizin arkadaşınız olsun köy reislemeden 3 5 gün önce bu elemanla konusmaya başlasın bu arkadaş bize daha sonra lazım olacak :) )

2. olayımız şudur köyünü reislemek istediğimiz arkadaşın ufak köyüne reisi yolluyoruz sanki orasını reisleyecekmişiz havası veriyoruz gerekirse tek reisle 2 3 defa gidicez ama köyü almak için değil hedef şaşırtmak için bu esnada diğer arkadaşımız devreye giriyor nasılsın napıyon diye bir mesaj atıyor durumu öğrenince merkez değiştirirse köyü reisleyemeyeceğimizi söylicek ve rakibin merkez değiştirmesine izin vericez.

3. olayımızda şu merkez yaptığı ufak köyün merkez binasını yıkıyoruz ama sarayı sakın yıkmayın merkez binasını sarayı yıkmaması için yıkıyoruz sonra büyük köyü reislemeye başlıyoruz bütün olay bu bundan sonra yukarıda anlatılan taktikleri kullanıyoruz :) ve köyü reisliyoruz

eğer araya arkadaş sokup rakibi kandırmak sizin için sorun oluyosa bu 3. kişiyi araya sokmadanda deneyebilirsiniz insallah rakibin okadarcık bi oyun bilgisi vardır diyorum bu durumda :) ama unutmayın savaşta herşey mubahtır...

Travian Sözleri

Nüfus hiçbir şeydir kaynaksızlık herşey.

Aç asker savaşamaz(tartışılabilir.)

Aç askerler fırın yıkar.

Damlaya damlaya ambarlar dolar.

Dost nüfusa düşman askere bakar.

Askersiz köye tavşan bile hücum eder.

Komşu komşunun köyünün üretimine muhtaçtır.

Zora taşçı binası dayanmaz.

Yalancının mumu casus gelene kadar yanar.

Ummadığın taş saray yıkar.

ROMALI'ya yağmaya gideyim derken, eldeki askerden olma.

Söz gümüş sükut altın asker ganimettir.

İnsanlar konuşa konuşa,hayvanlar koklaşa koklaşa,ganimet ise savaşa savaşa.

Her casusun arkasında bir saldırı yatar.

Ar namus köylerimiz tertemiz..

Düşman uyur cermen uyumaz.

Köy içinde yol ortasına çamaşır sermek yasaktır.

Diğer köylere casus atıp çıplak kızları dikizlemek yasaktır.

Gayri meşru çocuk yapıp sokağa atmak yasaktır.

Koçbaşına, Mancınığa vs. LPG takmak tehlikelidir.

Her köye dalıp katliam yapmanın gereği yoktur.

Muharebe alanında mayo ve terlikle gezinmek yasaktir.

Odun deposunun yakininda sigara içmek, ateşle yaklaşmak yasaktir.

Elçiliğin önüne park yapmak yasaktır...

Atlı birlikler arasında bilimum ganyan bahisleri kesinlikle yasaktır ...

Madenlerde kaçak işçi çalıştırmak yasaktır...

Kral hakkında ileri geri konuşmakta yasaktır...

Pazar yerinde korsan cd satışı yasaktır...

Göçmenler aslında büyücülerdir.Köye girer girmez yaptıkları büyü sayesinde bir saniyeden kısa bir sürede Merkez Binası kurarlar.

Göçmenlar aslında yamyamdır.3 göçmen gönderirsiniz, köy 2 nüfuslu olarak başlar.Çünkü açlıktan 2 göçmen zayıf olanı yemiştir.

Senatörün Roma'da görev vermemesinin sebebi verilen ücreti küçük bulmasıdır.Zaten resminde de bunu belli etmiştir.

Sıçan'ın 12 saatte gelmesinin sebebi yön duygusunun gelişmemiş bir yaratık olmasıdır.En Eskilerin Köyü dibinizde bile olsa, döne dolaşa geç gelecektir.

Romalı'ların Mancınığı'nın Ateş Mancınığı olmasının sebebi, bir zamanlar "Deliyim gözü kadar deliyim, yakarım Roma'yı da yakarım"ı söyleyen Kenan Doğulu'nun bu emelini gerçeğe dökmesi ve Roma'yı yakmasıdır.

Cermen Reis'inin tahtının altında bulunan kafatasının nedeni, "Elçiye zeval olmaz" ilkesinin Cermenlerde geçerli olmamasıdır.

Pretoryan'ın Roma'da görev verme yetkisini sahip olmasının sebebi Travian Games şirketinde akrabalarının bulunmasıdır.Yani torpil...

Köyü almak için köye giren Reis-Senatör-Kabile Reis'inin vaatleri köyü alana kadar sürmektedir.Öyle ki Emperyan hâla Paris Hilton beklemektedir.

Oyun Yönergesi'nde Emperyan'a İmperyan denmesinin sebebi halk dilidir.Romalıca da Emperyan denirken, sokak dilinde İmperyan olarak tabir edilmektedir.

Cermen Casus'unun aslen kahverengi ayakkabı giymesi ve simgesinin ise yeşil ayakkabı olarak gözükmesinin sebebi; Casus'un yaz gelmesi dolayısıyla ayağındakini kahverengi bir sandaletle değiştirmesi ve öyle kalmasıdır.

Reis-Pretoryan-Kabile Reis'inin size ordu değil de sıçan yollamasının sebebi; size olan kastıdır.Siz o köye gelmeden önce, kendisi o köyde firik atıyordu.Kendisine ait olarak görüyordu.

Travian Roma Başlangıç Taktiği - Normal Server

Öncelikle roma ırkını seçip oynayacak arkadaşların ilk gün server a kaydolması taraftarı değilim çünkü askerler masraflı asker basıp yağma yapıcam derken eldeki bulgurdan olursunuz bastığınız 2 3 lejyoner sizi kurtarmaz çünkü cermenler baya avantajlıdır harcanır gidersiniz, zaten (0,0) a yakın olmak herzman tehlikelidir günlerce uğraşıp emek verdiğiniz merkezinizin çökmesi cok basittir her zaman 4 4 lük savunma toplayamazsınız ilerleyen zamanlarda bu savunmayı kesmek çok zor deseniz bile kesilmeyecek savunma yoktur her türlü keserler :)

Şimdi servera 2. gün kaydolduk hem (0,0) dan uzağız hemde bizden önce servere kaydolan arkadaşları yağmalayıp korumamız kalktığında elimizde cok askerimiz olacak ve sürekli yağmaya çıkacağız şimdi vaha yağmalama olayıda var tabi ama romalılar için zor bi ihtimal vahaya yolladıgınız tüm askerler ölürse işiniz biter bidaha asker basıp yağmaya çıkmak uzun iş ozmana kadar başınıza gelmeyen kalmaz :) Hem bi günden bişey olmaz romalılar server başlarında kolay kolay kurallara uyarak madalya alamazlar bu bir gerçek


Evet... Öncelikle hesabımızı açıyoruz. O Kızgın hocamızın verdiği talimatları ödev 7'ye kadar yapıyoruz. Sonra 2-3 saat bekliyoruz. Hammadde dolacak biraz... Neyse.
Geldiğimizde bizden 200 tahıl isteyecek, veriyoruz. Daha sonra plusumuz sayesinde
merkez binasını 3. seviye yaptırıyoruz. (İşlem sırası) Hemen bitmesini isteyenler altın kullanıyorlar.
Sonra askeri üs kurup tahılımızı 20 altınımız sayesinde %25 tahıl alıyoruz. Tahılın şuanda saatlik 7 üretmesi lazım... Kışlayı kuruyoruz ve o gün kapatıyoruz. Sabaha kadar hesaba dokunmak yok...
Sabah kalkıyoruz ve kışlamızdan iki asker üretebildiğimizi görüyoruz. Basıyoruz iki
lejyonerimizi. Kışladan çıkanları koruması kalkan, bir nevi çömez niteliği görmüş hesaplara yolluyoruz 2-3 saatlik (daha da yakın olabilir tabi bulabilirseniz korumanızın kalkmasına 10 saat kala sürekli etrafınızdaki köyleri inceliyorsunuz koruması kalkana gidiceksiniz sizinki kalkmadan yağma yapıp avantajı elinize almanız lazım) uzaklıklarda alacakları hammaddeler 20'şer olacaktır. Aynı saldırıyı 4-5 defa daha yaptığınızda bir askerlik gücünüz oluyor. Korkmayın canım... Daha 2 gününüz
var, korumanız devam ediyor. 3. asker de çıktığında artık alabildiğimiz hammadde sayısı 120 oluyor. Yani 30'ar. Tabii artık yeni kurban arıyorsunuz. Eskisini iyice sömürdünüz. 4-5 saldırıda ordanda bir askerlik çıkıyor. Artık 8-9 lejyoner olduktan sonra, yani 2. gününüzde artık 9. ödevi de yapıyorsunuz. Ödevleri sırasıyla yapıyorsunuz artık. 22'ye geldiğinde ise henüz yapmıyoruz... Öncelikle kışlamızı 3 yapıp akademiyi kuruyoruz. Çünkü bu köyü yardımcı bir askere daha ihtiyacı olacak. Altınlara dokunmadıysanız %25 demir yapıyorsunuz. Korumanızın kalkacağı gün ödevleri bitiriyorsunuz ve 15 altın cebinizde, bu altınları npc yaparak biriken hammaddeleri asker basmak için kullanabilirsiniz nekadar çok askeriniz varsa okadar çabuk gelişirsiniz oyun aşındaki askerler cok önemlidir oyunculara farkı burdan atarsınız hammadde iyi gelmeye başladığında askerinizi 50 kadar yapın üretimleri öncelik tahıl olacak şekilde arttırın Artık kolay gelsin bizden bukadar gerisi size kalmış :)

Travian Reis, Senatör ve Kabile Reisi Nasıl Basılır?

travian Kabile reisitravian reistravian senatör


Travianda reis, senatör ve kabile reisi basabilmek için önşartlarını yerine getirmemiz lazım

Önşartlarımız:

Akademi 20, askeri üs 10 ve seviyesi yeterli içerisinden yeni köy alınmamış köşk yada saray
bu şartları tamamladıktan sonra akedemiden reisi gelştirip gelişim bitince kösk yada saraya girip reisinizi basablirsiniz.

seviyesi yeterli içerisinden köy alınmamış köşk veya saray ile demek istediğimiz şu köşkü 10 yaptınız ve göçmen basıp burdan köy alıp almadığınız, eger göçmenle köy almıssanız köy alım sınırını doldurmussunuz oradan yeniden köy almak için köskü 20 yapmanız gerekir. Saray için sartlar 10 - 15 - 20 dir.

28 Aralık 2009 Pazartesi

Travian Madalyalar ve Kodları

Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 1Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 2Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 3Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 4Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 5
Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 6Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 7Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 8Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 9Haftanın Yağmalamada en iyileri Madalyası 10

Haftanın en iyi yağmacıları kategorisinde, dereceye giren oyunculara verilen madalya ve kurdelelerdir.


Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 1Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 2Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 3Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 4Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 5
Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 6Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 7Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 8Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 9Haftanın Savunmada En iyileri Madalyası 10

Haftanın en iyi defansçısı kategorisinde, dereceye giren oyunculara verilen madalya ve kurdelelerdir.


Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 1Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 2Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 3Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 4Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 5
Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 6Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 7Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 8Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 9Haftanın Saldırıda En iyileri Madalyası 10

Haftanın en iyi saldırganları kategorisinde, dereceye giren oyunculara verilen madalya ve kurdelelerdir.


Haftanın En Başarıları Madalyası 1Haftanın En Başarıları Madalyası 2Haftanın En Başarıları Madalyası 3Haftanın En Başarıları Madalyası 4Haftanın En Başarıları Madalyası 5
Haftanın En Başarıları Madalyası 6Haftanın En Başarıları Madalyası 7Haftanın En Başarıları Madalyası 8Haftanın En Başarıları Madalyası 9Haftanın En Başarıları Madalyası 10
Haftanın en iyi oyuncuları kategorisinde, dereceye giren oyunculara verilen madalya ve kurdelelerdir.

3 Haftada; hem saldırıda, hem savunmada Top10'a giren oyunculara verilen, altın madalyadır.
2 Haftada; hem saldırıda, hem savunmada Top10'a giren oyunculara verilen, gümüş madalyadır.
Haftada; hem saldırıda, hem savunmada Top10'a giren oyunculara verilen, bronz madalyadır.
Peş peşe 10 hafta, haftanın en iyi yağmacısı listesine giren oyunculara verilen, mor kurdeleli altın madalyadır.
Peş peşe 5 hafta, haftanın en iyi yağmacısı listesine giren oyunculara verilen, mor kurdeleli gümüş madalyadır.
Peş peşe 3 hafta, haftanın en iyi yağmacısı listesine giren oyunculara verilen, mor kurdeleli bronz madalyadır.
10 defa haftanın en iyi yağmacısı listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, mor kurdeleli altın madalyadır.
5 defa haftanın en iyi yağmacısı listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, mor kurdeleli gümüş madalyadır.
3 defa haftanın en iyi yağmacısı listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, mor kurdeleli bronz madalyadır.
Peş peşe 10 hafta, haftanın en iyi defansif listesine giren oyunculara verilen, yeşil kurdeleli altın madalyadır.
Peş peşe 5 hafta, haftanın en iyi defansif listesine giren oyunculara verilen, yeşil kurdeleli gümüş madalyadır.
Peş peşe 3 hafta, haftanın en iyi defansif listesine giren oyunculara verilen, yeşil kurdeleli bronz madalyadır.
10 defa, haftanın en iyi defansif listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, yeşil kurdeleli altın madalyadır.
5 defa, haftanın en iyi defansif listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, yeşil kurdeleli gümüş madalyadır.
3 defa, haftanın en iyi defansif listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, yeşil kurdeleli bronz madalyadır.
Peş peşe 10 hafta, haftanın en iyi saldırganlık listesine giren oyunculara verilen, kırmızı kurdeleli altın madalyadır.
Peş peşe 5 hafta, haftanın en iyi saldırganlık listesine giren oyunculara verilen, kırmızı kurdeleli gümüş madalyadır.
Peş peşe 3 hafta, haftanın en iyi saldırganlık listesine giren oyunculara verilen, kırmızı kurdeleli bronz madalyadır.
10 defa, haftanın en iyi saldırganlık listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, kırmızı kurdeleli altın madalyadır.
5 defa, haftanın en iyi saldırganlık listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, kırmızı kurdeleli gümüş madalyadır.
3 defa, haftanın en iyi saldırganlık listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, kırmızı kurdeleli bronz madalyadır.
Peş peşe 10 hafta, haftanın en iyi oyuncusu listesine giren oyunculara verilen, turkuaz kurdeleli altın madalyadır.
Peş peşe 5 hafta, haftanın en iyi oyuncusu listesine giren oyunculara verilen, turkuaz kurdeleli gümüş madalyadır.
Peş peşe 3 hafta, haftanın en iyi oyuncusu listesine giren oyunculara verilen, turkuaz kurdeleli bronz madalyadır.
10 defa, haftanın en iyi oyuncusu listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, turkuaz kurdeleli altın madalyadır.
5 defa, haftanın en iyi oyuncusu listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, turkuaz kurdeleli gümüş madalyadır.
3 defa, haftanın en iyi oyuncusu listesinde ilk 3'e giren oyunculara verilen, turkuaz kurdeleli bronz madalyadır.

Yukarıdaki şartları yerine getirdiğiniz takdirde profili değiştir kısmında size özgü madalya kodları çıkacaktır madalyalar başlığı altında sıralanmış şekilde gözükür oyuna kayıt olduğunuz kuş madalyasıda orda yazar kuş madalyasının kodunu hatırlıyorsunuzdur [#0] du diğer madalyalarda bunlara benzerdir örneğin benim almış olduğum madalya kodlarından birini veriyim [#1314] bunlar kişiye özgüdür madalyalar kısmında görünmüyorsa profilinize eklerseniz yazdığınız yazı gözükecektir madalya çıkmayacaktır.

madalya almak zor bişey değildir biraz uğraş ister ama aklınızı kullanırsanız madalya almak çok kolaydır.

Bu Blogda Ara

Son Yorumlar

Etiketler

Askerlerim Esir Kaldı Nasıl Kurtarabilirim (1) defans oyunu (1) gelişmiş savas similatoru (1) ip adresi degistirme programi (1) köy reisleme (1) Küçük oyunlar (1) Merkez Köy Nasıl Reislenir (1) multihunter bizi nasil yakalar (1) multihunter e nasil yakalanmayiz (1) multihunterin sistemi nasil calisir (1) nasil saldiri madalyasi kazanirim (1) nasil yagma madalyasi kazanirim (1) online olmayan oyuncuları gösteren site (1) Reis ve Kabile Reisi nin gücünü arttırma (1) Saldiri madalyasi kazanma taktigi (1) saldiri madalyasi kazanma yöntemi (1) Senatör (1) strateji oyunu (1) tower defance (1) Travian 15 tarlalı gelişim taktiği (1) travian 4 (3) Travian 4 Açık Arttırma (1) travian 4 kafes (1) Travian 4 kahraman (1) travian 4 macera (1) travian altın hilesi (1) Travian altın kazanma hilesi (1) Travian Android (1) Travian Android Bot (1) Travian asker inceleme (1) travian asker kilitleme (1) Travian asker kitleme (1) travian askeri birimlerin karşılaştırılması (1) Travian Askeri görevleri (1) Travian ata sözleri (1) Travian Birleşik Rapor Kaydetme (1) Travian birlik nasıl kurulur (1) Travian Bot (1) Travian buyuk harita (1) travian casus (1) Travian cermen gelişim taktiği (1) Travian da terkedilmiş bölge nasıl alınır (1) Travian Dünya Harikası (2) travian dünya harikası nasıl kurulur (1) Travian Ekonomi görevleri (1) Travian Elçilik Seviyeleri (1) Travian Esir Kurtarma (1) Travian gelişim taktiği (1) Travian göçmen nasıl basılır (1) Travian Görev Listesi (1) Travian hakkında bilgiler (34) Travian hakkında sorular (2) Travian Hammadde Destekleri (1) travian kabile reisi ile köy alma (1) Travian kahraman (1) travian kahraman puanları (1) travian kahraman tecrübe puanlari (1) Travian kahramana isim verme (1) travian kahramanın ismini değiştirme (1) Travian Kingdoms (1) travian köy için gerekli olan kp (1) Travian Köy Reisleme (1) travian köyü almak için nekadar kültür puanı gerekir (1) travian madalya kodları (1) travian madalya nasıl alınır (1) travian madalyaları (1) travian multi hunter nasıl köy kitler (1) travian multi koy (1) Travian multi koy bakma programi (1) Travian multihunter (2) Travian Natarl Merkez köy (1) Travian Natarlar (1) Travian Otomatik Yağma (1) travian oyuncalarının neyaptıklarını gosteren site (1) Travian Programları (2) travian rapor kaydet (1) Travian Rapor Kaydetme (1) travian reisle köy alma (2) travian roma taktiği (1) Travian Saldırı Raporu Kaydet (1) travian senatörle köy alma (1) Travian Taktikleri (12) travian tılsım alma (1) travian tılsım ele geçirme (1) Travian tılsım nasıl alınır (1) travian tılsım nasıl ele geçirilir (1) travian tılsımlı nesneler (2) Travian Yağma programı (1) Travian Yardımcı Siteler (1) Travian yeni köy alma (1) Travian yeni köy nasıl alınır (1) Travianda askerler nasıl hızlı gider (1) travianda en iyi ırk (1) Vaha nasıl alınır (1) yagma madalyasi kazanma taktigi (1) yagma madalyasi kazanma yontemi (1)

Bize Yazın

İzleyiciler

Reklam Engelleyici Kullanıyorsunuz !!!

Sitemizde rahatsız edici reklamlar bulunmamaktadır.
İçeriğimizi görüntüleyebilmek için reklam engelleyicisini kapatıp yenile butonuna basınız.
YenileGeç